Teams

Als je lid wordt van onze vereniging wordt je ingedeeld in 1 van onze teams. We kijken naar je leeftijd maar ook naar het niveau van elk lid.

Minioren

De minioren zijn onze jongste leden. We hebben een leuke groep van 5 minioren tussen de leeftijd van 6 en 8 jaar. Zij zijn druk bezig met het leren van de basistechnieken en een show voor de indoor- en buitenwedstrijden.

Jeugd

We hebben een leuke groep jeugd die bestaat uit 4 meiden en 1 jongen in de leeftijd van 8 tot 11 jaar. Zij lopen samen met de minioren als 1 groep op straat. Daarnaast laat deze groep op de indoor- en buitenwedstrijden hun kunsten zien als een team.

Junioren

We hebben een junioren groep die bestaat uit 6 meiden in de leeftijd van 11 tot 15 jaar. Zij lopen op straat samen met de senioren. Ook deze groep laat hun talent zien als een team van 5 meiden en 1 los duo op de binnen- en buitenwedstrijden.

Senioren

De senioren zijn een gezellige groep van 5 dames van tussen de 20 en 40 jaar. Deze dames lopen en begeleiden de groepen op straat en laten meerdere shows zien op de indoorwedstrijden.