Teams

Als je lid wordt van onze vereniging wordt je ingedeeld in 1 van onze teams. We kijken naar je leeftijd maar ook naar het niveau van elk lid.

 

Minioren

De minioren zijn onze jongste leden. We hebben een leuke groep van 4 minioren tussen de leeftijd van 5 en 7 jaar. Zij zijn druk bezig met het leren van de basistechnieken en een show voor de indoor- en buitenwedstrijden als 2 duo’s.

Jeugd

We hebben een leuke groep jeugd die bestaat uit 2 meiden en 2 jongens in de leeftijd van 8 tot 10 jaar. Zij lopen samen met de minioren als 1 mooie groep op straat. Daarnaast laat deze groep op de indoor- en buitenwedstrijden hun kunsten zien als 2 duo’s.

Junioren

We hebben een junioren groep die bestaat uit 5 meiden in de leeftijd van 11 tot 15 jaar. Ook zij lopen op straat met de groep en ook deze groep laat hun talent zien als een team en 1 los duo op de binnen- en buitenwedstrijden.

Senioren

De senioren zijn een gezellige groep dames van tussen de 30 en 40 jaar. Deze dames lopen en begeleiden de groepen op straat en laten meerdere shows zien op de indoorwedstrijden.